maanantai 16. syyskuuta 2019

Tietopyyntö korkean tai erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjojen (moottoroitu) leasingistä


Hämeenlinnan kaupunki (Terveyspalvelut) suunnittelee korkean tai erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjojen (moottoroitu) kilpailuttamista siten, että ne hankittaisiin leasingillä. Mahdollinen kilpailutus on tarkoitus toteuttaa viimeistään alkuvuodesta 2020.

Perusvaatimuksia korkean tai erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjoille (moottoroitu): leasing-aika kaksi vuotta, sairaalakäyttöön, painehaavojen ennaltaehkäisyyn korkean ja erittäin korkean riskin potilailla, 1-4 asteen painehaavojen hoitoon, painoraja korkeintaan 250 kg, täyttyy nopeasti (10-30 minuuttia), patjan kovetus tarvittaessa, pikatyhjennys, hälytys vikatilanteissa.

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi 26.9. klo 12 mennessä. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava vähintään toimijan nimi ja Y-tunnus sekä perustiedot toimijan valikoimassa olevista korkean tai erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjoista (moottoroitu). Viestin aiheeksi pyydetään laittamaan MINIMIPAINEILMAPATJAT.

Korkean tai erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjoja (moottoroitu) tarvitaan lähinnä Vanajaveden sairaalassa. Kuitenkin myös kaupungin muut sosiaali- ja terveystoimialan yksiköt saattavat tarvita minimipaineilmapatjoja vähäisissä määrin. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankinnan tavoitteena on löytää hyvin palveleva sopimuskumppani, jolta saa leasingillä kustannustehokkaasti loppuasiakkaiden (pääsääntöisesti Vanajaveden sairaalan potilaiden) tarpeisiin soveltuvia korkean ja erittäin korkean riskin minimipaineilmapatjoja (moottoroitu). Hankinnan tavoitteita tarkennetaan tarvittaessa myöhemmin.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tiedon julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tieto ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.


1 kommentti:

  1. Tarkennus tietopyyntöön: Tarkoitamme, että patjan tulee kestää asiakkaan painoa 250 kg:aan asti. Muistutamme kuitenkin tässä yhteydessä siitä, että kyseessä on vasta tietopyyntö, joka ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa. Jos varsinainen hankinta toteutetaan, niin perusvaatimuksiin saattaa tulla vielä muutoksia. Tärkeintä on saada nyt tieto toimijoista, jotka myyvät näitä patjoja ainakin leasingillä.

    VastaaPoista