maanantai 2. maaliskuuta 2020

Ikäihmisten tehostetun palveluasumisen hankinta – Osallistu keskustelutilaisuuteen!


Hämeenlinnan kaupunki valmistelee ikäihmisten tehostetun palveluasumisen hankintaa, kun nykyiset tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon palvelutalossa puitesopimukset päättyvät 31.12.2020. Nykyisten puitesopimusten piirissä on noin 500 asiakasta. Tuleva hankinta koskee lähtökohtaisesti uusia asiakkaita.

Hämeenlinnan kaupunki kutsuu asiasta kiinnostuneita palveluntuottajia kuulemaan ja keskustelemaan käynnistyvästä hankinnasta sekä kertomaan näkemyksiään palvelujen hankintaan liittyen.

Tilaisuudessa esitellään suunniteltuja palvelutuotteita ja niiden sisältöjä sekä hankinnan järjestämisen vaihtoehtoja. Oheismateriaalina ovat palvelukuvausluonnokset. Tilaisuuden tavoitteena on keskustella ja kuulla palveluntuottajien näkemyksiä palvelutuotteista ja hankinnan järjestämistavoista. Lisäksi tilaisuudessa on tarkoitus selvittää markkinoilla olevien yritysten kokemuksia toteutuneista vastaavista hankinnoista, palvelujen hintatasoa sekä parasta toimintatapaa tulevassa kilpailutuksessa.

Tilaisuus järjestetään 12.3.2020 klo 13-16 (Raatihuoneen valtuustosali, Raatihuoneenkatu 15, Hämeenlinna). Ilmoittautuminen tilaisuuteen: hankinnasta kiinnostuneita palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan palvelusihteeri Leena Parvelalle sähköpostilla osoitteeseen leena.parvela(at)hameenlinna.fi 10.3.2020 mennessä. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava vähintään toimijan nimi ja Y-tunnus sekä yhteyshenkilö yhteystietoineen. Sähköpostiin aiheeksi on laitettava Ikäihmisten tehostettu palveluasuminen.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti