maanantai 2. maaliskuuta 2020

Vammaispalvelujen hankinnat – Osallistu keskustelutilaisuuteen!


HUOM! Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä koronavirustilanteen vuoksi.

Hämeenlinnan kaupunki kutsuu asiasta kiinnostuneita vammaispalvelujen palveluntuottajia keskustelemaan ja ideoimaan Hämeenlinnan kaupungin vammaispalvelujen hankintojen toteuttamista. Aamupäivän aikana käsitellään vammaispalvelujen asumisen palveluja (vammaiset ja kehitysvammaiset) ja iltapäivällä vammaisille kotiin annettavia palveluja. Kilpailutukset koskevat uusia asiakkaita ja niitä asiakkaita, jotka haluavat vaihtaa palveluntuottajaa.

Tilaisuus järjestetään 19.3.2020 (Raatihuoneenkatu 15, Hämeenlinna): klo 9-11 vammaisten asumispalvelut ja klo 13-15 vammaisten kotiin annettavat palvelut. Ilmoittautuminen tilaisuuteen: hankinnasta kiinnostuneita palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan palvelusihteeri Leena Parvelalle sähköpostilla osoitteeseen leena.parvela(at)hameenlinna.fi 16.3.2020 mennessä. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava vähintään toimijan nimi ja yhteyshenkilö yhteystietoineen. Ilmoita samalla kumpaan tilaisuuteen osallistut. Voit osallistua myös molempiin.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti