tiistai 12. toukokuuta 2020

Ajoneuvohankinta- ja ajoneuvohallintapalvelut – Kaupunki mukana Sarastian yhteishankintakilpailutuksessa


Hämeenlinnan kaupunki sekä Hämeenlinnan seudulta myös Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy ja Kanta Logistiikka Oy ovat mukana Sarastia Oy:n yhteishankintakilpailutuksessa, joka koskee ajoneuvohankinta- ja ajoneuvohallintapalveluita. Kilpailutuksessa on mukana myös Eteva kuntayhtymä, jolla on toimintayksiköitä myös Hämeenlinnan seudulla.

Hankintamenettelynä on kilpailullinen neuvottelumenettely. Kilpailutuksen hankintailmoitus on HILMA-ilmoituskanavassa. Hankinnassa on kaksi osakokonaisuutta: ajoneuvot sekä ajoneuvo- ja hallintapalvelut.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hämeenlinnan kaupunki on sitoutunut yhteishankintaan sillä edellytyksellä, että kaupunki saa itse päättää mitkä ajoneuvot ovat mukana ajoneuvopalveluissa, että ajoneuvojen hankinnassa on mukana laaja määrä paikallisia autoliikkeitä, että ajoneuvojen hankinnassa on laaja valikoima erilaisia ja eri merkkisiä ajoneuvoja mm. ajoneuvojen vähäpäästöisyyttä ajatellen, ja että ajoneuvoja koskevissa palveluissa on laaja määrä paikallisia yrityksiä siten, että palvelutarjonta kattaa mahdollisimman hyvin myös Hämeenlinnan kantakaupungin ulkopuoliset alueet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti