perjantai 29. toukokuuta 2020

Hämeenlinnan pääkirjaston kahvila- ja ravintolapalvelut – Tarjouskilpailu on nyt käynnissä


Hämeenlinnan remontoituun pääkirjastoon (Lukiokatu 2, 13100 Hämeenlinna) haetaan kahvila- ja ravintolapalveluiden tuottajaa. Tavoitteena on, että uusi toimija tuottaisi palvelut 1.9.2020 alkaen.

Pääkirjaston peruskorjauksessa uusittiin kokonaisuudessaan mm. talotekniikka, sisäpinnat, julkisivuikkunat ja vesikatot; rakennuksen ulkoasu ja yleisilme säilyivät ennallaan. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankinnan tavoitteena on löytää sopimuskumppaniksi palveluntuottaja, jolta Hämeenlinnan kaupunki saa korkeaa ja pitkäaikaista vuokratuloa. Hankinnan tavoitteena on myös löytää sopimuskumppaniksi palveluntuottaja, joka palvelee hyvin Hämeenlinnan pääkirjastoa ja sen asiakkaita sekä muita kahvilan ja ravintolan asiakkaita. Lisäksi tavoitteena on pääkirjaston tilojen arvokkuuteen ja pääkirjaston toiminnan luonteeseen sopiva kahvila ja ravintola.

Hankintailmoitus ja tarjouspyyntöasiakirjat on nyt julkaistu. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa. Hämeenlinnan pääkirjaston peruskorjauksesta on oma verkkosivunsa.

Hankintaan liittyvät kysymykset tulee esittää Tarjouspalvelu-portaalin kautta 12.6.2020 klo 7.00 mennessä. Tarjoukset tulee jättää Tarjouspalvelu-portaalin kautta 26.6.2020 klo 7.00 mennessä.

Tarjoajia kehotetaan tutustumaan tarkasti kaupungin ohjeeseen tarjouksen tekemisestä. Tässä kuvassa näkyvät neljä keskeistä ohjetta, joita kannattaa ehdottomasti noudattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti