sunnuntai 9. elokuuta 2020

Kutsu keskustelutilaisuuteen: Hämeenlinnan kaupungin perusterveydenhuollon palveluiden osaulkoistuksen kartoittaminen


Olemme tekemässä Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa! Näin ollen haluamme, että tässä tietopyynnössä kuvattu mahdollinen tuleva hankintammekin tulee olemaan Suomen paras. Siihen tarvitsemme avuksi toimijoita, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Keskustelutilaisuuden tarkoituksena on selvittää perusterveydenhuollon palveluiden osaulkoistusmahdollisuuksia vuodesta 2022 eteenpäin. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Markkinavuoropuheluun liittyen Hämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut, järjestää keskustelutilaisuuden, jonka tarkoituksena on selvittää perusterveydenhuollon palveluiden osaulkoistusmahdollisuuksia vuodesta 2022 eteenpäin. Osaulkoistus koskee Hämeenlinnan Jukolan alueen, Rengon ja Kalvolan terveysasemien toiminnan ulkoistusta. Kutsumme avoimeen keskusteluun mukaan kaikki aihealueesta kiinnostuneet potentiaaliset palveluntuottajat.

Markkinavuoropuhelutilaisuus on vapaamuotoinen, se sisältää ko. asemien toiminnan esittelyä ja muuta keskustelua. Tilaisuus pidetään keskiviikkona 19. elokuuta klo 14 alkaen Raatihuoneella Hämeenlinnan kaupungin valtuustosalissa Raatihuoneenkatu 15. Tervetuloa.

Tilaisuuteen ilmoittautumiset sähköpostilla tiistaihin 18.8. klo 12 mennessä osoitteeseen pekka.komulainen(at)hameenlinna.fi.

Osaulkoistus koskisi mm. Kalvolassa sijaitsevaa terveysasemaa. Kalvola tunnetaan erityisesti Iittalan taajamasta; Iittalaan pääsee esimerkiksi junalla. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa eli hankintaa ei välttämättä toteuteta.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Osaulkoistus koskisi Kalvolan terveysaseman lisäksi Rengon terveysasemaa ja Jukolan alueen terveysasemaa. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Kaikki tässä tietopyynnössä olevat tiedot ovat alustavia eivätkä ne sido hankintayksikköä millään tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti