torstai 19. marraskuuta 2020

Hae kuljetussuunnittelijaksi, jonka työtä on myös julkisten hankintojen mielenkiintoinen maailma!


Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin! Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön! Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti.

Tehtävänkuvaan kuuluvat Maakunnallisen kuljetuspalvelukeskuksen (Makupa) kilpailuttamisasiakirjojen laadinta ja kilpailuttaminen sekä käyttöönoton valmistelu yhdessä maakunnan kanssa. Osana työnkuvaa on nykyisten Makupa-sopimusten seuranta ja valvonta yhdessä muiden kuljetussuunnittelijoiden kanssa. Kuljetussuunnittelija osallistuu myös muihin joukkoliikenne- ja henkilökuljetusyksikön töihin.

Onko julkinen hankinta tylsää? Ei ole, vaan se on yksi mielenkiintoisimmista töistä ja siinä oppii koko ajan uutta. Ja vaikka julkisia hankintoja säännellään paljon, ei arkipäivän huumoria tarvitse unohtaa. Myös kuljetussuunnittelussa oppii koko ajan uutta. Kuvituskuva. Kuva: Aapo Korte.

Määräaikaisen viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva keskiasteen tutkinto tai muu kokemus hankinnoista ja sote-kuljetussuunnittelusta.

Sinulta kuljetussuunnittelijana odotamme kokemusta julkisista hankinnoista, kehittämistehtävistä, perehtyneisyyttäsi henkilökuljetuksiin ja kuljetusketjujen hallintaan. Toivomme loogista päättelykykyä, systemaattista ja järjestelmällistä suunnittelua kokonaisuuden hallinnoimiseksi. Kuljetussuunnittelussa auttaa kykysi työskennellä yksin, mutta myös toisen huomioonottavana työparina, sekä kykysi hoitaa sidosryhmäyhteistyötä.

Hakemukset jätetään 26.11.2020 klo 15 mennessä sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti