maanantai 23. marraskuuta 2020

Infraurakoista 2021 avoin esittelytilaisuus – Nyt on tietoa tarjolla!


Hämeenlinnan kaupunki järjestää avoimen urakoitsijatilaisuuden koskien infraurakoita, jotka toteutetaan vuoden 2021 aikana.

Tilaisuus järjestetään 7.12.2020 Wetterin auditoriossa, Wetterhoffinkatu 2, 13100 Hämeenlinna. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä Teams -live -tapahtumassa.

Tietopyynnön määräajat koskevat vain tietopyynnön näkyvyyttä, eikä tilaisuuteen osallistujien tarvitse tehdä Tarjouspalvelussa mitään toimenpiteitä. Sen sijaan paikan päälle saapuvia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen kaupungin verkkosivuilta löytyvällä ilmoittautumislinkillä.

Tilaisuuden ilmoittautuminen, live -tapahtuman liittymislinkki, sekä tilaisuuden julkaistava materiaali ovat nähtävillä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.hameenlinna.fi/infranrakentaminen.

Tilaisuudessa esitellään urakoiden alustava sisältö, toteutusajankohta ja urakkamuoto. Lisäksi esitellään kaupungin tarjousportaali ja infraurakoiden rakennuttamisessa ja rakentamisessa noudatettavia yleisiä toimintatapoja.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tilaisuudessa annettavat tiedot ovat alustavia, eivätkä ne sido myöhemmin tilaajaa. Tarkat kohdekohtaiset tiedot annetaan myöhemmin julkaistavissa erillisissä hankintailmoituksissa.

Tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaisia hankintoja. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti