torstai 1. syyskuuta 2022

Tarjouspalvelu-portaali on uudistunut – Sieltä löydät melkein kaikki Hämeenlinnan kaupungin tarjouskilpailut!


Hämeenlinnan kaupungin tarjouskilpailuissa käytetään sähköisiä kilpailutusjärjestelmiä. Työllisyyspalveluiden ja mahdolliset muut dynaamiset pienhankinnat kilpailutetaan TyöllisyysSampossa, mutta muiden kilpailutusten osalta käytetään Cloudia Kilpailutusta.

Cloudia Kilpailutuksella tehdyt tarjouskilpailut julkaistaan EU- ja kansallisten hankintojen osalta Tarjouspalvelu-portaalissa sekä pienhankintojen osalta Pienhankintapalvelu-portaalissa (osa pienhankinnoista julkaistaan myös Tarjouspalvelussa).

Tarjouspalvelu-portaali on uudistunut ja uuden portaalin löydät osoitteesta https://supplierportal.cloudia.net. Hämeenlinnan kaupungin kilpailutukset löydät helpoiten menemällä suoraan osoitteeseen https://supplierportal.cloudia.net/hameenlinna.

Muutama ohje tarjoajille Tarjouspalvelu-portaaliin liittyen:
  • Hyödynnä portaalin Tukiportaalia, johon on linkki palvelun oikeassa yläkulmassa.
  • Jätä tarjous ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen määräajan umpeutumista). On valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä.
  • Muista lähettää tarjous. Jos et ole täyttänyt kaikkia pakollisia tietoja, et pääse lähettämään tarjousta. Jos et ole lähettänyt tarjousta, on se yhtä kuin myöhästynyt tarjous. Huolehdi, että saat portaalista kuittauksen tarjouksen lähettämisestä.
  • Tarjousta voi korjata niin kauan kuin tarjousaikaa on jäljellä. Huomioi tarjousta laatiessasi hankintayksikön vastaukset tarjoajien esittämiin kysymyksiin sekä mahdolliset hankintayksikön antamat muut lisätiedot.
  • Ole erittäin huolellinen tarjouksen laatimisessa, koska pahimmillaan virhe tarjouksessa voi johtaa tarjouskilpailusta poissulkemiseen. Mitä tässä ja edellä on mainittu tarjouksesta, koskee myös tietyissä menettelyissä jätettävää osallistumishakemusta.

Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta (www.hameenlinna.fi/hankinnat/) löytyvä Näin teet tarjouksen -ohje kannattaa lukea huolellisesti läpi aina ennen tarjouksen jättämistä. Se auttaa välttämään monta sellaista virhettä, jotka voivat johtaa tarjouksen poissulkemiseen. Huomioi erityisesti kuvassa olevat neljä keskeistä ohjetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti