sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Toimisto-, koulu- ja askartelutarvikkeet – Kaupunki mukana Sarastian yhteishankintakilpailutuksessa


Hämeenlinnan kaupunki sekä Kanta-Hämeestä myös Hämeen ammattikorkeakoulu Oy, Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö, Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy, Janakkalan kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Lopen kunta ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ovat mukana Sarastia Oy:n yhteishankintakilpailutuksessa, joka koskee toimisto-, koulu- ja askartelutarvikkeita.

Hankintamenettelynä on avoin menettely. Kilpailutuksen hankintailmoitus on HILMA-ilmoituskanavassa.

Hankinnassa on kolme osakokonaisuutta, jotka ovat (1) toimistotarvikkeet, kalenterit ja tallennusmediat, värikasetit, kopio- ja tulostuspaperi sekä niiden täyttö-/hyllytyspalvelu, (2) koulutarvikkeet sekä niiden perustilauskausitilaukset ja täyttö-/hyllytyspalvelu, ja (3) askartelutarvikkeet päiväkotien ja alakoulujen käyttöön. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hämeenlinnan kaupunki on mukana yhteishankintayksiköiden yhteishankinnoissa tai muissa yhteishankinnoissa silloin kun sen arvioidaan olevan kaupungin kannalta tarkoituksenmukaista. Kuntakentän yhteishankintayksiköitä ovat Sarastian lisäksi ainakin Hansel Oy, Kuntien Tiera Oy, Tuomi Logistiikka Oy ja Sansia Oy. Linkit niiden verkkosivuille löytyvät blogin oikeasta laidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti