sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Henkilökuljetuksia kilpailutuksessa – Kanta-Hämeenlinnan sekä Janakkalan ja Kanta-Hämeenlinnan väliset henkilökuljetukset, ja Lammin ja Tuuloksen henkilökuljetukset sekä Lammin palvelulinja Kyläpussi


Hämeenlinnan kaupunki on julkaissut ennen joulua 2022 kaksi henkilökuljetuksia koskevaa tarjouspyyntöä. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa, jota kautta tarjoukset jätetään.

Lammin ja Tuuloksen henkilökuljetuksia sekä Lammin palvelulinja Kyläpussia koskevan tarjouskilpailun tarjousaika päättyy 30.1.2023 klo 10.00. Kysymyksiä voi esittää portaalin kautta 13.1.2023 klo 10.00 mennessä. Tarjouspyynnössä on viisi kohdetta (osakokonaisuutta), joista neljä ovat kohteet L1-L4 ja viides on kohde T1 ja T2.

Kanta-Hämeenlinnan sekä Janakkalan ja Kanta-Hämeenlinnan välisiä henkilökuljetuksia koskevan tarjouskilpailun tarjousaika päättyy 6.2.2023 klo 10.00. Kysymyksiä voi esittää portaalin kautta 20.1.2023 klo 10.00 mennessä. Tarjouspyynnössä on viisi kohdetta (osakokonaisuutta), jotka ovat kohteet Hä1-Hä5.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

HUOM!


Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjouspyyntöasiakirjat kannattaa lukea viipymättä läpi, jotta tarjoaja ehtii tarvittaessa esittää tarjouspyynnöstä kysymyksiä Tarjouspalvelu-portaalin kautta kysymysten esittämisen määräaikaan mennessä.

Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjous kannattaa jättää ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista). Hankintayksikön kokemuksen mukaan on valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä (oikeuskäytäntö on äärimmäisen tiukka siinä, että myöhästyneet tarjoukset on suljettava pois tarjouskilpailusta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti