keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Vuosi 2023 on dynaaminen


Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalvelut ja Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun kunnat hyödyntävät vuonna 2023 asiakastyössä jälleen dynaamisena pienhankintana hankittavia ostopalveluita. Palveluiden hankinta perustuu asiakastarpeeseen ja kullekin asiakkaalle tilataan hänen tarvitsemaansa palvelua räätälöiden ja tilannekohtaisesti. Vuonna 2023 hankitaan mm. työnhakuun, hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita.

Yritykset ja yrittäjät voivat tutustua hankittavien palveluiden palvelukuvauksiin TyöllisyysSampossa, jossa palveluntuottajaksi haluavat toimijat voivat myös jättää osallistumishakemuksen kuhunkin palveluun erikseen. Koko hankintaprosessi tapahtuu sähköisesti TyöllisyysSampossa osallistumisilmoitukseen hakemuksen jättämisestä aina yksittäiseen tilaukseen saakka. Kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät palveluntuottajat hyväksytään tuottamaan palveluita.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Koska asiakas valitsee itselleen sopivimman palveluntuottajan kaupungin verkkosivuilla sijaitsevan palvelutarjottimen kautta, on erittäin tärkeää, että palveluntuottaja kuvaa palveluaan mahdollisimman realistisesti ja monipuolisesti omilla verkkosivuillaan. Oman palvelun brändääminen ja markkinointi on sallittua ja mitä paremmin pystyt kohdentamaan palvelusi, sitä helpompi asiakkaan on siitä innostua.

Vinkit palveluntuottajille:
  • Tutustu palvelukuvaukseen ja osallistumisilmoituksen liitteisiin huolella.
  • Muistathan, että osallistumishakemukselle lisättävät liitteet saavat olla maksimissaan 3 kuukautta vanhoja.
  • Palvelu tulee toteuttaa palvelukuvauksen mukaisesti, mutta palveluntuottajana räätälöit palvelun toteuttamisen muodon oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaisesti.
  • Palvelun laadukas tuottaminen on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on raportoida toteutuneesta palvelusta tarpeeksi kattavasti asiakkaan omavalmentajalle ja viestiä aktiivisesti palvelun aikana tapahtuvista muutoksista.
  • Oman palvelun aktiivinen markkinointi on toivottavaa. Tulemalla tutuksi myös omavalmentajien kanssa on helpompi kommunikoida palvelun aikana.
  • Lähde liikkeelle asiakkaiden kanssa ja osallistu kuntakokeilun tapahtumiin aina kun mahdollista. Tapahtumakalenterin löydät Työllisyyspalveluiden palvelutarjottimelta.

Lisätietoja: hankinta-asiantuntija Hilkka Luukkonen, puh. 050 408 0853, hilkka.luukkonen(at)hameenlinna.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti