maanantai 24. kesäkuuta 2019

Markkinavuoropuhelu Hämeenlinnan paikallisliikenteen linjoista 1, 3 ja 11 sekä palvelulinjasta 7


Hämeenlinnan seudullinen joukkoliikenneviranomainen järjestää markkinavuoropuhelun liikennöitsijöille tulevasta joukkoliikennehankinnasta. Kyse on Hämeenlinnan kantakaupungin joukkoliikenteen kohteesta 6, joka käsittää nykyiset linjat 1, 3 ja 11, sekä palvelulinjasta 7 (liikennöinnin kilpailuttaminen sekä mahdolliset uudet reittisuunnitelmat kantakaupungin alueella).

Tilaisuus järjestetään Wetterin auditoriossa (Wetterhoffinkatu 2, 13100 Hämeenlinna) perjantaina 9.8.2019 klo 10. Jos liikennöitsijä ei pääse paikalle tilaisuuteen, voi hän pyytää esitetyn materiaalin lähettämällä yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen joukkoliikenne(at)hameenlinna.fi. Kaikkiin sähköposteihin aiheeksi JOUKKOLIIKENNE HML kohde 6.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hankinnan kohdetta ja aikatauluja tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohteen sisältö ja/tai aikataulut voivat muuttua. Markkinavuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun liittyvistä toimenpiteistä.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tiedon julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinavuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tarkempi tietopyyntö löytyy HILMAsta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti