keskiviikko 7. elokuuta 2019

Tietopyyntö mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten työtoimintojen hankinnasta


Tällä hankinnalla hankitaan mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille henkilöille työtoimintoja. Tarkoituksena on löytää uusia toimintatapoja ja -malleja kyseisiin palveluihin, jotta asiakkaiden tarpeisiin voitaisiin vastata yksilöllisemmin. Tarkoituksena on, että asiakkaiden kuntoutuspolut ja työtehtävät tulisivat monimuotoisimmiksi (vrt. perinteinen työsalityö).

Yrityksiltä odotetaan innovatiivista otetta uusien vaihtoehtojen luomiseksi. Tietopyynnöllä haetaan tietoa markkinoista. Hankintayksikkö tarvitsee tätä tietoa, jotta voisi valita tarkoitukseen parhaiten sopivan hankintamenettelyn.

Hankinnan kohdetta ja aikatauluja tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohteen sisältö ja/tai aikataulut voivat muuttua. Markkinavuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä vaikuta millään tavalla tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun liittyvistä toimenpiteistä.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tiedon julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinavuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Infotilaisuus mahdollista hankintaa koskien järjestetään 26.8.2019 klo 12 Virvelinrannan toimintakeskuksessa (Ansarikuja 1, 13100 Hämeenlinna). Ilmoittautumiset tilaisuuteen 22.8.2019 mennessä Tuulikki Forssenille, puhelin 03 621 2014 tai sähköposti: tuulikki.forssen(at)hameenlinna.fi. Jos ei pääse tilaisuuteen, voi myös ilmoittaa kiinnostuksensa mahdolliseen hankintaan Tuulikki Forssenille.

Virvelinrannan toimintakeskus, kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Toimijalla pitää olla kokemusta kyseisten asiakasryhmien työtoimintojen järjestämisestä. Lisäksi pitää olla toimintoihin soveltuvat asianmukaiset tilat. Työntekijöiden koulutusten tulee vastata palvelulle asetettavia vaatimuksia. Lisäksi edellytetään innovatiivista näkökulmaa palveluiden kehittämiseksi. Palveluja on tarkoitus kehittää yhteistyössä tilaajan kanssa. Oleellista on, että asiakkaat saavat yksilöllisiä palveluja ja tukea kuntoutumiseensa ja työntekoonsa. Toimijalla tulee olla Avin tai Valviran lupa toimintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti