sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Kutsu markkinavuoropuheluun: Koululaisten näöntutkimukset


Hämeenlinnan kaupunki on kilpailuttanut koululaisten näöntutkimukset ja sopimus päättyy 31.12.2019. Nykyisessä sopimuksessa näön tutkimuksen suorittaa silmälääkäri.

THL:n uuden ohjeistuksen mukaan silmälääkärille lähettämisen tarvetta arvioidessaan kouluterveydenhuolto voi taittovikaepäilyissä tehdä yhteistyötä rajatun lääkkeenmääräämisoikeuden omaavan laillistetun optikon kanssa silloin, kun oppilas on vähintään toisella luokalla ja täyttänyt kahdeksan vuotta. Kouluterveydenhuollon tulee saada palaute tutkimuksista sekä huolehtia silmälääkärille lähettämisestä, jos esille tulee muuta kuin taittovika. Tästä yhteistyöstä ei saa syntyä kustannuksia asiakkaalle. Muissa silmäoireissa oppilas ohjataan suoraan silmälääkärille.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hämeenlinnan kaupunki järjestää yhteisen keskustelun palveluntuottajien kanssa koululaisten näöntutkimusten tulevasta hankinnasta tavoitteena löytää asiakkaiden tarpeita vastaava kustannustehokas hankintatapa.

Kutsumme teidät markkinavuoropuheluun keskiviikkona 30.10.2019 klo 10.30-12.00. Paikkana on kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 9), kaupunginhallituksen kokoushuone 6. kerroksessa.

Pyydämme ennakkoilmoittautumista 28.10. mennessä Sari Tuomivaaralle: sari.tuomivaara(at)hameenlinna.fi. Mukana tilaisuudessa on neuvola- ja koululääkäri Anu Mähönen, palveluesimies Sari Tuomivaara sekä asiakasohjaus- ja ostopalvelujohtaja Leena Harjula.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti