maanantai 21. lokakuuta 2019

Tietopyyntö Hämeensaari-hankkeen taloudellisten vaikutusten arvioinnista


Tällä tietopyynnöllä ei pyydetä eikä tähän anneta tarjouksia, vaan tiedotetaan markkinoita tulevasta kilpailutuksesta ja pyydetään tietoa ja mahdollisten palveluntuottajien kommentteja hankittavan palvelun suunnitteluun, toteutukseen ja käytännön järjestelyihin liittyen, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla.

Taloudellisten vaikutusten arviointi koskee Hämeensaari-hanketta, joka sisältää mm. uuden monitoimiareenan, asumista, liiketilaa, toimistoja sekä liikunta- ja ravintolatiloja. Arviointityö sisältää hankkeen kuvauksen, mitoituksen ja katsauksen suunnittelutilanteeseen. Työssä eritellään selkeästi arvioinnin rajaukset, pääoletukset, rajoitukset ja laskentaperusteet. Vaikutusten arviointi koskee vaikutuksia elinkeinotoimintaan ja sen edellytyksiin, tuotantoon ja työllisyyteen, sekä kaupungin taloudelle. Työssä arvioidaan hankkeen sopivuutta Hämeenlinnan kaupungin tavoitteisiin sekä esitetään johtopäätökset ja suositukset. Kaupungin tavoitteita on esitelty keskustavisio 2035 -julkaisussa sekä kaupungin strategiassa.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hankinta tullaan suorittamaan avoimena kilpailutuksena. Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon eli kyseessä on pienhankinta. Tietopyyntöön vastaaminen on vapaaehtoista, eikä vastaaminen ole edellytys tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa palvelun markkinoita sekä selvittää tehtävään hankintaan liittyviä kysymyksiä: työn mahdollinen toteutusaikataulu, suuntaa antava hinta-arvio ja erityisesti tarjouspyynnön sisältö. Tietopyynnön tavoitteena on saada mahdollisimman kattavasti asiaa koskevaa tietoa, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla.

Vastaukset tietopyyntöön on toimitettava hankintayksikölle viimeistään 30.10.2019 klo 16: eetu.niemi(at)hameenlinna.fi.

Päätökset hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen. Hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden olla vastaamatta esitettyihin kommentteihin ja tiedusteluihin. Hankintayksikkö ei ole velvollinen ottamaan huomioon tietopyyntöön saatuja vastauksia tarjouspyynnön laadinnassa. Hankintayksikkö ei sitoudu tässä tietopyynnössä oleviin tietoihin. Markkinakartoituksen jälkeen tarjouspyyntöluonnos käytetään kaikilla yhteyttä ottaneilla toimijoilla sähköpostikommenttikierroksella. Tietopyynnöllä kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti