keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Kiinteistöjen kunnossapidon tuntiveloitusperusteiset rakennustekniset työt kilpailutuksessa – Tarjousportaaleissa myös muita kilpailutuksia


Hämeenlinnan kaupunki kilpailuttaa parhaillaan kiinteistöjen kunnossapidon tuntiveloitusperusteisia rakennusteknisiä töitä. Myös pienillä yrityksillä on hyvä mahdollisuus osallistua tarjouskilpailuun.

Hankinnan kohteena on kiinteistöjen kunnossapitoon ja korjauksiin liittyvät tuntiveloitusperusteiset rakennustekniset työt. Hankintamenettelyssä perustetaan puitejärjestely, jonka keskeiset ehdot on eritelty tarjouspyynnön liitteenä olevassa puitesopimusluonnoksessa. Rakennusteknisten töiden palvelukuvaus ja ehdot on niin ikään kuvattu tarjouspyynnön liitteenä olevassa puitesopimusluonnoksessa.

Työkohteina ovat Hämeenlinnan kaupungin tilapalvelujen hallinnoimat kiinteistöt rakennuksineen. Rakennuksia on noin 350 ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 310 000 neliömetriä. Rakennuskanta käsittää kouluja, päiväkoteja, toimistorakennuksia, vanhainkoteja, asuinrakennuksia, ym. Rakennuksia sijaitsee Hämeenlinnan kantakaupungin lisäksi myös entisten Kalvolan, Rengon, Hauhon, Lammin ja Tuuloksen kuntien alueilla. Hankintayksikön vastuulla on kyseisten rakennusten kaikki yllä- ja kunnossapitotehtävät, jotka se pääosin hankkii markkinoilta.

Työkohteina ovat Hämeenlinnan kaupungin tilapalvelujen hallinnoimat kiinteistöt rakennuksineen, joita ovat mm. koulut, päiväkodit, toimistorakennukset ja vanhainkodit. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankintaan sisältyy optiomahdollisuus, joka oikeuttaa Hämeenlinnan kaupungin tytäryhteisöjä ja muita kaupungin yksiköitä liittymään puitejärjestelyyn.

Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa. Kyseisessä tarjousportaalissa on käynnissä myös monia muita tarjouskilpailuja. Kaupungin kilpailutuksia on myös Pienhankintapalvelu-portaalissa ja TyöllisyysSampo-portaalissa. Kaupungin hankinnoista kiinnostuneiden kannattaa seurata kaikkia kolmea tarjousportaalia sekä HILMA-ilmoituskanavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti