perjantai 7. toukokuuta 2021

Testiperhekokeiluun jo 86 hakemusta – Kokeiltavia palveluita kaivataan lisää


Hämeenlinnan kaupunki käynnistää toukokuussa 105 päivää kestävän testiperhekokeilun. Kokeilun aikana testiperheet käyttävät testaajan mielellä valitsemiaan sekä julkisia että yksityisiä palveluita. Perjantaihin 7.5. mennessä hakemuksia kokeiluun oli tullut jo 86 kappaletta. Hakuaika päättyy äitienpäivänä 9.5.2021 ja kaupunki uskoo, että hakemuksia tulee vielä runsaasti lisää.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Kokeiltavia palveluita kaivataan lisää


Paikallisille yrittäjille, järjestöille, yhdistyksille ja seuroille on avattu HankintaSampo-palvelussa hankinta, jonka kautta he voivat tarjota palveluitaan kokeiltavaksi Testiperhe-kokeiluun. Tähän kaupunki toivoo yrittäjiltä ja kolmannelta sektorilta lisää aktiivisuutta ja palveluita tarjolle. Kokeilu mahdollistaa palveluntuottajille myös näkyvyyttä tulevaisuuden palveluntuottajana.

Palvelut voivat olla lähes mitä tahansa. Palveluntuottajiksi voivat lähteä autokorjaamot, jäätelökioskit, museot, liikuntapalvelut, kirjakaupat, ravintolat, ikäihmisten palvelut, väriterapiapalvelut, tatuointistudiot. Kokeilun kautta yrittäjille ja kolmannelle sektorille tarjoutuu mahdollisuus myös omien palvelujensa kehittämiseen kokeilun ja siitä saatavan palautteen kautta.

Palveluja ostetaan 12.5.-30.6.2021 ja niiden hintakategoriat ovat 25 €, 50 €, 75 € ja 100 €. Yhden palvelun maksimihinta voi olla 100 € ja kullekin testiperheelle voidaan ostaa eri palveluja maksimissaan 3 x 100 € arvosta.

Lisätietoa ja tukea palvelujen tarjoamiseen liittyvissä seikoissa voi kysyä hankinta-asiantuntija Hilkka Luukkoselta. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot:
  • Hämeenlinnan kaupunki, strategiajohtaja Markku Rimpelä, markku.rimpela(at)hameenlinna.fi, puh. 0400 712 219
  • Hankittavat palvelut, hankinta-asiantuntija Hilkka Luukkonen, hilkka.luukkonen(at)hameenlinna.fi, puh. 03 621 2187
  • www.hameenlinna.fi/testiperheet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti