torstai 3. marraskuuta 2022

Haluatko tarjota Hämeenlinnan kaupungille henkilöstön lahjagalleriapalvelua ja lahjagallerian tuotteita?


Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia henkilöstön lahjagalleriapalvelusta ja lahjagallerian tuotteista. Kyseessä on kansallinen hankinta, jossa tarjousvertailu toteutetaan kahdessa vaiheessa; toiseen vaiheeseen pääsee mukaan kolme tarjoajaa.

Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa, jota kautta tarjoukset jätetään. Tarjousaika päättyy 24.11.2022 klo 10.00. Kysymysten esittämisen määräaika on 14.11.2022 klo 10.00.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hämeenlinnan kaupunki hankkii lahjagalleriapalvelun ulkoistettuna palveluna henkilöstölle annettavista lahjoista. Palvelu sisältää Hämeenlinnan kaupungin brändin näköisen verkkokaupan sekä räätälöidyt tuotekategoriat kahdesta eri hintaluokasta. Tarjottavat tuotteet ja palvelut ovat laadukkaita ja kestäviä. Palveluun sisältyy lahjojen paketointi ja varastointi sekä toimitus suoraan lahjansaajille. Lisäksi verkkokauppaan sisällytetään kaupungin omien liikunta- ja kulttuurisetelien tilausmahdollisuus lahjavaihtoehtona siten, että palveluntuottaja välittää nämä setelitilaukset kaupungin nimetylle vastuuhenkilölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti