tiistai 1. marraskuuta 2022

Rekrytointikumppaniksi (rekrytointipalvelut ja -järjestelmä) Jobilla Oy


Hämeenlinnan kaupunki haki rekrytointikumppania (rekrytointipalvelut ja -järjestelmä) eli kilpailutti rekrytointipalvelut. Sopimuskumppaniksi valittiin Jobilla Oy. Sopimuskausi alkoi 1.11.2022. Sopimuskausi on toistaiseksi voimassa oleva.

Rekrytointeja arvioidaan olevan 1.1.2023 alkaen keskimäärin noin 170-180 per vuosi. Avoimet työpaikat Hämeenlinnan kaupungilla löytyvät mm. kaupungin verkkosivuilta. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Kilpailutuksen tavoitteena oli saada Hämeenlinnan kaupungin käyttöön monipuoliset ja joustavat rekrytointipalvelut. Sopimuskumppanin tulee olla rekrytoinnin huippuosaaja ja ymmärtää muuttuvien työnhakumarkkinoiden tarpeet. Rekrytointikumppani valmentaa kaupungin HR-palveluiden asiantuntijoita ja lähijohtajia tekemään vaikuttavaa työnhakijaviestintää ja -markkinointia sekä tuottamaan laadukasta rekrytointikokemusta. Kumppani toimii myös asiantuntijana tukien lähijohtajia erilaisten rekrytointikampanjoiden toteuttamisessa ja innovoi uusia rekrytointikokeiluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti