torstai 25. kesäkuuta 2020

Haussa kokonaistaloudellisesti edullinen tiedolla johtamisen järjestelmä


Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia tiedolla johtamisen järjestelmästä. Hankintailmoitus on HILMA-ilmoituskanavassa ja tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa.

Hankinnan tavoitteena on kaupunkia, erityisesti kaupungin johtoa, erinomaisesti palveleva, kokonaistaloudellisesti edullinen tiedolla johtamisen järjestelmä. Tiedolla johtamisen järjestelmän tulee tuottaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa johtamisen tueksi sekä olla helppokäyttöinen. Hankinnan tavoitteena on lisäksi järjestelmä, jota kehitetään aktiivisesti kaikkia järjestelmän käyttäjiä ajatellen siten, että yleisestä kehitystyöstä ei veloiteta erikseen. Tiedolla johtamisen järjestelmä hankitaan palveluna.

Tarjouskilpailua koskevat kysymykset on esitettävä 5.8.2020 klo 9.00 mennessä. Tarjousten jättöaika päättyy 21.8.2020 klo 9.00. Kysymykset ja tarjoukset tulee lähettää Tarjouspalvelu-portaalista.

Hämeenlinnan kaupunki hakee kokonaistaloudellisesti edullista tiedolla johtamisen järjestelmää, joka tuottaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa johtamisen tueksi. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

HUOM! Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjous kannattaa jättää ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista). Hankintayksikön kokemuksen mukaan on valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä (oikeuskäytäntö on äärimmäisen tiukka siinä, että myöhästyneet tarjoukset on suljettava pois tarjouskilpailusta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti