maanantai 22. kesäkuuta 2020

Tilausajopalveluiden sopimuskumppanit valittu


Hämeenlinnan kaupunki ja Janakkalan kunta kilpailuttivat tilausajopalveluiden puitejärjestelyn. Sopimuskausi alkoi 1.6.2020 ja kestää neljä vuotta. Sopimuskumppaneiksi valittiin seuraavat liikennöitsijät:

Tilausajopalveluiden puitejärjestelyssä valittiin 11 liikennöitsijää, joista viisi on Hämeenlinnasta, kaksi muualta Hämeenlinnan seudulta ja yksi muualta Kanta-Hämeestä. Kuvan linja-auto ei liity kilpailutukseen eikä puitejärjestelyyn (kuvituskuva). Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tilausajopalveluilla tarkoitetaan linja-autoilla tehtäviä henkilökuljetuksia, joista tilaajalla ei ole muuta hankintasopimusta tai joita tilaaja ei muuten tule erikseen kilpailuttamaan. Tällaisia henkilökuljetuksia ovat esimerkiksi tilaajan yksiköiden koulutus-, opinto- ja tutustumismatkat sekä koululuokkien opetukseen kuuluvat matkat siltä osin kuin kyse ei ole säännöllisistä kuljetuksista.

Tilausajopalveluita eivät ole sellaiset henkilökuljetukset, joissa tilausajon maksajana ei ole tilaaja. Tällaisia henkilökuljetuksia ovat esimerkiksi koulujen vanhempainyhdistysten kustantamat matkat. Tilausajopalveluita eivät ole sellaiset henkilökuljetukset, jotka Hämeenlinnan joukkoliikenne- ja henkilökuljetusyksikkö kilpailuttaa, kuten joukkoliikenne ja koulukuljetukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti