torstai 24. syyskuuta 2020

Kertaus on opintojen äiti – Mistä löydän tietoa Hämeenlinnan hankinnoista?


Paitsi että löydät tietoa Hämeenlinnan hankinnoista tästä blogista, löydät sitä myös monesta muusta paikasta. Tästä blogista löydät tietoa erityisesti tulossa olevista hankinnoista.

Keskellä Hämeenlinnan keskustaa on Sibeliuksen syntymäkoti, joka on yksi vierailemisen arvoisista paikoista Hämeenlinnassa. Kaupungin matkailutarjonnasta löydät tietoa Hämeenlinnan verkkosivuilta; kuten myös siitä, miksi yrityksesi kannattaa sijoittautua Hämeenlinnaan. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Käynnissä olevat tarjouskilpailut


HILMA-ilmoituskanavasta kaupungin hankintoja voi etsiä käyttämällä hakukentässä hakusanaa Hämeenlinna. Työllisyyspalveluiden dynaamiset pienhankinnat ovat TyöllisyysSampo-portaalissa ja muut pienhankinnat löytyvät Pienhankintapalvelu-portaalista. EU- ja kansalliset hankinnat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa.

Työllisyyspalveluiden hankintoihin liittyy Teemme yhdessä! Työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke (ESR).

www.hameenlinna.fi/hankinnat/


Kaupungin verkkosivuilla on yleistä tietoa hankinnoista, kuten hankintakategoriat yhteyshenkilöineen, Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille -ohje sekä linkit muutaman yhteishankintayksikön verkkosivuille.

Hämeenlinnassa ymmärretään, että hyvään hankintaan tarvitaan hyvät perustukset! Siksi kaupungin hankinnoissa panostetaan sopimuskauden lisäksi erityisesti hankinnan valmisteluun ja vuoropuheluun. Valmistelussa ja vuoropuhelussa tärkeä merkitys on yrityksillä, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Talousarvio ja hankintasuunnitelmat


Talousarviosta kannattaa etsiä erityisesti tulevia talonrakennusinvestointeja. Kaupunginhallituksessa ja lautakunnissa käsitellään vuosittain EU- ja kansallisia hankintoja koskevat hankintasuunnitelmat. Talousarvio ja hankintasuunnitelmat löytyvät ainakin poliittisten toimielinten pöytäkirjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti