maanantai 18. helmikuuta 2019

Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelut – Loistavat puitteet pyörittää omaa tilausravintolaa!


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelujen kilpailuttamista. Alustava aikataulu on se, että uusi toimija tuottaisi ravintolapalvelut Raatihuoneella elokuusta 2019 alkaen.

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi 4.3.2019 klo 9.00 mennessä. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava vähintään toimijan nimi ja Y-tunnus, ja viestin aiheeksi on laitettava RAATIHUONEEN RAVINTOLAPALVELUT.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hämeenlinnan Raatihuone on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön. Kokoustiloissa on nykyaikainen, täydellinen kokoustekniikka.

Raatihuone varataan pääsääntöisesti kaupungin sisäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja suhdetoiminnan tilaisuuksiin sekä harkinnanvaraisiin erityisestä syystä talossa pidettäviin yhteistyökumppaneiden arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin.

Varsinainen tietopyyntö on HILMA-ilmoituskanavassa; se ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten ilmoituksen julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Ilmoitus ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Hankinnan alustavat tavoitteet


Hankinnan tavoitteena on löytää sopimuskumppaniksi hämäläistä ruokakulttuuria kunnioittava ravintolapalvelun ammattilainen, joka palvelee kokonaisvaltaisesti Hämeenlinnan kaupungin vieraita ollen samalla oikeutettu pyörittämään Raatihuoneen tiloissa omaa tilausravintolaa.

Hankinnan tavoitteena on myös löytää sopimuskumppani, jonka Raatihuoneella tarjoama kohtuuhintainen ruoka on laadukasta ja maistuvaa, ja joka ottaa huomioon tilaisuuden luonteen ja tilojen arvokkuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti