keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Tietopyyntö koskien joukkoliikennevuoroja Hämeenlinna-Tervakoski, Hämeenlinna-Rastikangas-Turenki ja Turenki-Tervakoski sekä koskien Janakkalan sisäisiä kouluvuoroja Turengin ja Tervakosken alueilla


Hämeenlinnan seudullinen joukkoliikenneviranomainen järjestää markkinavuoropuhelun liikennöitsijöille joukkoliikennehankinnasta koskien vuoroja Hämeenlinna-Tervakoski, Hämeenlinna-Rastikangas-Turenki ja Turenki-Tervakoski sekä koskien Janakkalan sisäisiä kouluvuoroja Turengin ja Tervakosken alueilla.

Tilaisuus järjestetään Hämeenlinnassa Wetterin auditoriossa, Wetterhoffinkatu 2, maanantaina 11.2.2019 klo 14. Jos palveluntuottaja ei pääse paikalle tilaisuuteen, voi hän pyytää esitetyn materiaalin lähettämällä yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen joukkoliikenne(at)hameenlinna.fi. Kaikkiin sähköposteihin aiheeksi JOUKKOLIIKENNE JANAKKALA.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Markkinavuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun liittyvistä toimenpiteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti